Jag lever!!!

Helloj! Förlåt för mitt långa uppehåll, men man måste ju passa på att göra allt det där som man inte kan göra när man har mens! Och nu är det inte långt kvar tills den är tillbaka...fyfan asså. Men jaja nu ska vi tänka positivt. Klockan är rätt mycket nu så ska nog gå och lägga mig strax, men ja nu vet ni att jag lever iallafall! Puss så länge


I Skolan

Hej hej allihopa!
Just nu sitter jag i skolans datasal med min kompis, och nej vi har inte lektion.
Och jag fick bara världens lust att lägga upp roliga bilderoch det bara för att jag tycker det är så kul. ;)

Döm inte, hur faan skulle du reagera!?

Torkel

hehe baralite små kul.

cool snubbe!

hej så länge! //PMS-Emmi

Hade lust

Hej hej! jag vill säga ännu en gång att skriv gärna om ni vill veta nått eller om ni vill att jag ska ta upp något i bloggen. Skriv gärna frågor och kommentarer också om du ändå är inne här!
Och bara för att jag känner för det ska ni få lite roliga bilder ;)





haha hoppas ni fick er ett gott skratt allihopa // PMS-Emmi


Fina Fisken!

Postat av: Anna

Den är grrrym! Funkar jättebra för mig !

2010-01-16 @ 17:35:23

Den här kommentaren fick jag av Anna igår angående CYKLO-F produkten som finns på apoteket (se två inlägg ner), härligt med sådan fin respons! Kan också hålla med dig om att den verkligen fungerar bra!

Kärlek till mina läsare!

Tjena mors! PMS- Emmi här! Måste bara stolt meddela att jag häromdagen haft 50 unika läsare, vilket glädjer mig enormt! Jag hoppas verkligen att alla tar in det jag skriver och så vill jag tillägga att det bara är att kommentera om ni vill ha hjälp med något på den här fronten. Idag var jag på apoteket och shoppade lite "proviant" (skämt åsido...).


//PMS- Emmi

Ta Kontroll Över Din Mens!

Hej där alla fina läsare! Jag hade tänkt att nattblogga lite! Man måste ju fira med att sitta upp sent nu när mensen är över och så. Men iallafall, jag vill bara tipsa er om yttligare en prudukt som går att hitta på apoteket, för er som lider av kraftiga blödningar. Genom att använda CYKLO-F kan du minska blödningen med upp till 40%.

CYKLO-F 500mg, 18tabl. 83kr!


JAAAAAAAAAA

Tjena! Idag tog mensen slut! ÄNTLIGEN!!!! Dagen blev då omedelbart bättre!

( Min min när jag tittade i trosan idag!!! :D )



Hur har eran dag vart?


God morgon

God morgon allihopa jag vill bara säga att bloggen får bara fler och fler läsare och det är jag väldigt glad för, jag hoppas ni fortsätter läsa och kommentera och ställa frågor och jag hoppas också att bloggen kan hjälpa er så fortsätt kommentera och fråga. Om ni börjar ställa frågor kommer jag också kunna ha en frågestund . //PMS-Emmi


Dagens tips!

Fick nyss ett tips från Malin som säger att Menskoppen är ett bra alternativ (här hittar du den) istället för tampong, binda eller vitmossa.

På deras hemsida hittade jag detta!

Tamponger torkar ut
När man använder tampong på natten så är det förstås av praktiska skäl, man vill inte riskera läckage som kanske är vanligare när man sover med binda, och man tror att det är det minst dåliga alternativet. Men eftersom tampongen fungerar uppsugande, så kommer den att suga upp även slidsekret, särskilt om du inte blöder så mycket. Det kommer att göra dig torrare och skapa obalans i slidans naturliga miljö.

Hmm... värt att tänka på.

Mensmat.

Detta ord ska minsann in i ordböckerna: MENSMAT
synonymt för McDonalds.

Fick ett sjukt craving efter mensmat på håltimmen. Ja. Jag åt detta själv, men det får man under lingonveckan.


PMS-Emmi rycker ut!

emmiharpms.blogg.se har fått en fråga! Jag tänkte nu besvara den:)

ja, nu äre så här va... jag har menstrofobi! aaaaaaaaaaahh! hjälp mig pms-emmi, vad ska jag göra?
//anonym

Hej, anonym! Ditt problem är inget ovanligt! Att man är rädd/äcklad av sin mens är helt naturligt. Blod i trosan-blä liksom! Men det är inte någonting läskigt, det är helt naturligt- alla får det en gång i månaden. Men hittills är det inga konstaterade dödsfall pga monster-mens.
Hoppas att ditt problem är löst, det finns inga monster:)
//Lycka till. PMS-Emmi.


Skolan

Hejsan alla läsare! tänkte blogga lite innan jag går till skolan eftersom jag oftast har lite tid över.
Idag börjar jag klockan 8, skit jobbigt.  Och även idag har jag pms, asso är jag den ända som har det typ hela veckan det är jätte konstigt men det är så. men men vi ses nog senare idag så hej så länge! 


En sån här tröja kanske man skulle ha?  //PMS-Emmi


Copycats!!

Asså, jag blir så J**la p*ss förbannad!!
Att man inte kan få ha nånting för sig själv. H*lv*tes J*vla!!
Nu är det såhär. DET FINNS EN ANNAN BLOGG SOM HANDLAR OM MENSTRUATION!!!
Den här!
JAG FÅR PMS-UTBRYYYYYT
HELVETEEEEEEEEE FÖR FAN PISS-ARSLE!!!°

PMS i skolan...



Detta var jag i skolan idag, det var fan inte kul asså! Aja, men nu ska jag gå och göra plättar med sylt, och ska ta bort nagellacket från mina tår...

//PMS- Emmi

Skolan

Hej hej nu ska jag till skolan, men ville bara få in ett inlägg innan.
Jag vill bara säga kul att ha pms första skoldagen, skit kul. Varför kan det inte vara så att om man har pms/mens första skoldagen så fick man automatiskt inte det just den dagen!?  Jag blir bara osäkrare, jag vet att man inte ska bli det men det känns inte så bra att gå runt och skrika på folk första dagen! :(

 //PMS-Emmi

 

Dagens åsikt!

Jag blir ofta extremt irreterad på folk som kommenterar att man har pms, mens osv. Jag vill bara få skrika rakt ut " Jaaa, jag har faktiskt mens och vet ni va!? Det är heeelt naturligt! Alla kvinnor får det förr eller senare, PMS ÄR NATURLIGT!!!!"

//PMS-Emmi

När Månen Styr!

Dagens tips: När du har mens behöver du ett mensskydd som du trivs med och som du kan lita på! Apoteket har en serie pålitliga bindor, trosskydd och tamponger som alla är gjorda i behagliga material :) Detta för att underlivet ska må prima! Mensskydden finns i olika storlekar och modeller.

Apotekets ultrabinda             98kr 100st
Apotekets tamponger            98kr 100 st
Apotekets luftiga trosskydd  56kr 78st
(Jag rekomenderar!!!)

Jag rekomenderar själv apotekets produkter, med dom kan man känna sig trygg, fräsch och naturlig och detta till ett bra pris :)

//PMS-Emmi


Menstips!

Dagens tips: Vetekudde! En väldigt bra sak att lindra mensvärken med! Lägg in i mikron i cirka 3-4 minuter lägg dig sedan i sängen med en härlig bok och nåt gott att äta.  Köp vetekuddar här!

//PMS-Emmi


Tampongtrubbel- löst!

Hej, bloggen.
Jag hittade en tampong till slut. rullade ihop en binda. Kanske inte det bästa, men det funkade:)
Idag har jag varit hemma hos en kompis. Hon hade ett helt förråd med tamponger, jag plockade ihop kanske fem stycken, ett eget litet förråd. En dag ska jag öppna en mens-kiosk. En kiosk med tamponger, bindor, alvedon, Ben and jerry´s och andra saker som hör lingonveckan till. Hehe, skämt åsido:) Nu ska jag gå och lägga mig, har utrustat hela sängen med handdukar. Så jag kommer i alla fall sova gott.


TampongTrubbel

Jag ligger i min säng och funderar. Känner att det snart är dags att byta tampong, men jag orkar inte. Jag har ingen ork kvar längre. Varje vecka samma sak. Börjar snart cokså få slut på tamponger. Jag orkar inte mer.
                                             //PMS-Emmi

En frustrerad Emmi!!!!

8 januari. Tillbaka till helvetet. Ännu en veckas lidande, samma dag varje månad kommer den. Jag hatar det, men det betyder ju också en hel del bloggning. Inte nog med att kvinnan är könsdiskriminerad, att vi får lägre lön och att vi får föda barn utan vi får också ett rent helvete en gång i månaden. En hel vecka. Vad har killarna som kan mätta sig med denna veckans lidande? JAG VILL HA ETT SVAR!
 //Pms-Emmi

Sadface

Idag har jag väääääärsta pmsen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0